De nieuwe pick-up van Volkswagen: De Amarok.

Vrijdag 29 juli 2022

De nieuwe Amarok komt eraan. Naast een compleet ander design is de nieuwe Amarok voorzien van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up segment.

Waar je de nieuwe Amarok ook voor wilt gebruiken, al zijn moderne rijhulpsystemen bieden meer ondersteuning en veiligheid dan zijn voorgangers. De Amarok onderstreept zijn premium karakter met functies zoals sfeerverlichting en een premium audio-installatie van Harman Kardon.

Dit zijn slechts een paar van de vele design- en technische highlights van de nieuwe Amarok. Zo kunnen afhankelijk van het model en de specificaties voortaan grote ladingen tot zelfs 1,2 ton in de laadbak van de nieuwe Amarok worden vervoerd. In combinatie met de automatische transmissie is de Amarok in staat om een aanhanger van max. 3,5 ton voort te trekken.

Amarok IQ. Light

De nieuwe Amarok presenteert zich met krachtige contouren in het volledig herziene ontwerp van Volkswagen Bedrijfswagens. Een langere wielbasis zorgt voor een hogere aanloophoek voor verbeterde offroad-capaciteit.

Moderne "IQ.Light" LED-matrixkoplampen, optioneel tot 21" velgen, compleet nieuwe stylingpakketten voor het exterieur met nieuw ontworpen stylingbars, opstaptreden en de grille. De kenmerken van de nieuwe Amarok:

Nieuw grille
"IQ.Light" LED-matrixkoplampen en LED-achterlichten
Tot 21" lichtmetalen velgen
‘Amarok’ in reliëf op de achterklep